Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@09:56:00 GMT

معرفی نامزد های نهایی مرد سال فوتبال جهان

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۲۷۵۵

معرفی نامزد های نهایی مرد سال فوتبال جهان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه، امسال فیفا بر خلاف فرانس فوتبال مراسم بهترین های سال را برگزار خواهد کرد و ساعتی قبل نامزدهای نهایی جوایز فوتبالی فیفا در سال 2020 اعلام شدند. اعلام نام همه برندگان در تاریخ 17 دسامبر 2020 (27 آذر) صورت می گیرد. به نظر می رسد رابرت لواندوفسکی، ستاره گلزن بایرن مونیخ از بالاترین شانس برای دریافت این جایزه برخوردار باشد و البته مسی و رونالدو به صورت سنتی در بین نامزدهای دریافت جایزه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین در بخش بهترین سرمربی سال نیز احتمالا این عنوان به هانسی فلیک خواهد رسید، زیرا او روی نیمکت بایرن مونیخ موفق به فتح سه گانه شد. حضور مارچلو بیلسا، تئوریسین و سرمربی باتجربه لیدزیونایتد در بین سه نامزد نهایی نیز از نکات جالب بوده است.

 

 

لیست تمام نامزدها در بخش های مختلف به شرح زیر است؛

 

بهترین بازیکن زنان:

 

لوسی برنز (انگلیس/ المپیک لیون/ منچستر سیتی)

 

پرنیل هاردر (دانمارک/ ولفسبورگ / چلسی)

 

وندی رنارد (فرانسه/ المپیک لیون)

 

 

بهترین بازیکن مردان:

 

کریستیانو رونالدو (پرتغال/ یوونتوس)

 

رابرت لواندوفسکی (لهستان / بایرن مونیخ)

 

لیونل مسی (آرژانتین / بارسلونا)

 

 

بهترین دروازه بان زنان:

 

سارا بوحادی (فرانسه/ المپیک لیون)

 

کریستین اندلر (شیلی/ پاری سن ژرمن)

 

آلیسا ناهر (ستاره سرخ آمریکا/ شیکاگو)

 

 

بهترین دروازه بان مردان:

 

آلیسون بکر (برزیل/ لیورپول)

 

مانوئل نویر (آلمان/ بایرن مونیخ)

 

یان اوبلاک (اسلوونی/ آتلتیکو مادرید)

 

 

بهترین مربی زنان:

 

اما هایس (انگلیس/ چلسی)

 

ژان لوک واسور (فرانسه/ المپیک لیون)

 

سارینا ویگمن (تیم ملی هلند/ هلند)

 

 

بهترین مربی مردان:

 

مارچلو بیلسا (آرژانتین/ لیدزیونایتد)

 

هانس دیتر فلیک (آلمان/ بایرن مونیخ)

 

یورگن کلوپ (آلمان/ لیورپول)

 

 

جایزه پوشکاش (بهترین گل سال)

 

جورجیان دی آراسکاتا در دیدار چه ارا مقابل فلامینگو (25 اگوست 2019)

 

سون هیونگ مین در دیدار تاتنهام مقابل برنلی (7 دسامبر 2019)

 

لوئیز سوارز در دیدار بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید (7 دسامبر 2019)

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فیفا مسی رونالدو لواندوفسکی المپیک لیون بایرن مونیخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • محبی کاندیدای بهترین لژیونر تازه‌وارد لیگ روسیه
  • ۴ گزینه نهایی مکس ابرل برای نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • محمد محبی؛ نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه شد
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ روسیه
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • سوپرگل شهاب زاهدی نامزد جایزه پوشکاش شد